Bombardino

Bombardino

Bombardino de Italiaanse versie van het Hollandse advocaatje.

Bombardino van het merk Walcher is gemaakt van verse melk uit Zuid- Tirol, Caribische Rum en verse eierdooiers. Walcher selecteert hiervoor de allerbeste ingrediënten. Alleen het beste van het beste komt door de strenge keuring om unieke smaken te kunnen creëren, een instelling die zeer kenmerkend is voor de oooh zo geliefde Italiaanse keuken.  Bijzonder aan het merk Walcher is dat ze nooit bezuinigen op ingrediënten!

Bombardino is razend populair in Zuid- Tirol en het lijkt een beetje op andere romige eierlikeur zoals advocaat of het Amerikaanse eggnog. Het verschil is dat de bombardino vloeibaarder (en dus drinkbaarder) is en doordat hij gemaakt is met Caribische rum is de smaak zachter en warmer.

Het resultaat? Heerlijk zachte, verwarmende Bombardino die je ook nog eens heel goed in gerechten kunt verwerken. Bombardino kan koud worden geserveerd maar het is nog lekkerder om deze warm te serveren met een toef slagroom en cacaopoeder. In combinatie met limonata, een verfrissende Italiaanse citroenlimonade creëer je in combinatie met bombardino een zomerse cocktail. Lekker om tiramisu mee te bereiden of te gebruiken als smaakmaker bij een dessert met vanille-ijs.

Heerlijk en feestelijk!

Inhoud: 20cl. en 70cl.
Alcoholprecentage: 17% vol.

 

Bevestig je leeftijd

Op deze website wordt alcoholhoudende dranken verkocht, bevestig je leeftijd om door te gaan

Ik ben 18 jaar of ouder

DOOR OP DE KNOP TE DRUKKEN, GA JE AKKOORD MET HET COOKIE- EN PRIVACYBELEID VAN DEZE WEBSITE. DEZE WEBSITE MAAKT GEBRUIK VAN COOKIES