Our Story

In 2011 startten wij met een Italiaanse delicatessenwinkel genaamd Pasta e Più. We hadden niet kunnen voorzien welke wending de start van dit bedrijf zou nemen. In december 2012 startte Pasta e Più met de verkoop van Hugo l’originale by ZADI drinks, een fantastische wijncocktail uit Noord-Italië.

Wie is Hugo?

In 2012 hoorden wij in de winkel voor het eerst van het bestaan van Hugo. Nieuwsgierig gingen wij op zoek naar wie “Hugo” was. Hugo bleek de naam van een cocktailmix, waarmee nog maar weinig mensen in Nederland kennis hadden gemaakt. Deze cocktail wordt al jaar en dag in Noord- Italië (zuid – Tirol) zelf gemixt. Deze mix bestaat uit; spumante (mousserende wijn), bruiswater, vlierbloesemsiroop, citroen en munt. Even roeren en ontmoet Hugo.

Een fractie van een seconde dachten wij, ”wat als wij deze mix nu eens kant en klaar in een fles doen als premix…..” Maar dit wiel was natuurlijk al uitgevonden. Urenlang researchen op het web naar een kwalitatief goede Hugo premix, leverde niets op. Hierbij vonden wij enkel een aantal Duitse producten, die niet voldeden aan onze kwaliteitseisen. Totdat wij met een Italiaans sprekende vriendin in het Italiaans ging googlen! Et voilà, daar kwam ZADI drinks in de zoekmachine naar voren.

Hugo l’originale was voor de consument nog ‘brand new’, maar werd enthousiast in Nederland ontvangen. Regionaal werd cocktail Hugo een ware trend, welke zich binnen één jaar ook landelijk verspreidde. Hugo l’originale werd bestempeld als hét ultieme zomerdrankje. Vanwege het succes van Hugo l’originale mocht Pasta e Più zichzelf benoemen als exclusief importeur voor de Benelux voor alle producten van ZADI drinks. Na Hugo l’originale introduceerde ZADI drinks nog enkele nieuwe trendy cocktails die eveneens bij de consument in de smaak vielen.

De ‘honger’ naar nieuwe producten en de interesse om trendsetter te zijn nam toe. In mei 2015 kwam de heer Walcher van “Walcher distilleria” op ons pad. Walcher is een familie distilleerderij die de distilleerprocessen van het begin tot het eind zelf beheert. Familie Walcher produceert al negen generaties lang op traditionele wijze ambachtelijke producten. Hierbij wordt enkel gebruik gemaakt van de beste ingrediënten uit de natuur. Met een drietal heerlijke winterlikeuren en een schitterende BIO-lijn onderscheidt Walcher zich met top kwaliteit producten!

Branding trends is voortdurend op zoek naar kwaliteitsproducten en mooie merken, welke eveneens aansluiten op de nieuwste ontwikkelingen in de markt. Hiermee brengen wij Italië en haar mooie producten graag een stukje dichter bij de consumenten in Nederland die dit kunnen waarderen.

Lees meer over ZADI drinks en Destilleria Walcher door te klikken op de merknamen.

Naast activiteiten in de delicatessenwinkel, waarbij wij kwalitatieve Italiaanse producten naar consumenten brengen ontstond er vanuit de horeca en groothandel vraag naar deze producten. Dit konden wij niet langer vanuit onze winkel organiseren en het werd tijd voor een nieuw bedrijf. Zo is Branding Trends geboren.

Bevestig je leeftijd

Op deze website wordt alcoholhoudende dranken verkocht, bevestig je leeftijd om door te gaan

Ik ben 18 jaar of ouder

DOOR OP DE KNOP TE DRUKKEN, GA JE AKKOORD MET HET COOKIE- EN PRIVACYBELEID VAN DEZE WEBSITE. DEZE WEBSITE MAAKT GEBRUIK VAN COOKIES