Aigua de València

Maak kennis met AIGUA de VALÈNCIA het meest verfrissende drankje uit España!

Aigua de València de nieuwste zomerhit uit het zonovergoten Spanje. De naam doet vermoeden dat het om bronwater uit Valencia gaat, maar niets is minder waar! Aigua de València, is dé ultieme mooi weer-cocktail. Lekker als aperitief of in combinatie met tapas.

Aigua de València is gemaakt van een frisse witte wijn, de sappigste sinaasappels, citrusvruchten en uiteraard kunnen de heerlijk verfijnde bubbels bij een écht aperitief niet ontbreken.

LA HISTORIA 

De maker van de eerste versie van deze cocktail was Constant Gil. Constant was in Valencia eigenaar van “Antigua Cerveceria Madrid” wat “Oude brouwerij Madrid” betekent. Hij creëerde deze frisse feestelijke smaakcombinatie in de jaren ’60 voor zijn gasten. Beetje bij beetje perfectioneerde hij Aigua de València door aan de wijn en het sinaasappelsap de exacte verhoudingen van cava-wodka en gin toe te voegen. Aigua de València voorzag tafels van de gasten in zijn bar van kleur en de cocktail werd al snel favoriet waarmee hij stad en land veroverde. Dit enorme succes zorgde ervoor dat de ‘lichte’ variant van deze kant-en-klare cocktail niet langer kon uitblijven.

Gemak dient de mens daarom zijn de ingrediënten van Aigua de València door Bodega Valsangiacomo gebotteld in een opvallend oranje fles. Laag alcoholische cocktails zijn momenteel erg in trek! Aigua de València heeft slechts 8,5% alcohol. Voor wie toe is aan iets sterkers is de pre-mix de perfecte basis in combinatie met gin of vodka.

INGREDIENTES

Aigua de València is een eerbetoon aan twee van de bekendste producten uit de streek rondom Valencia: De sappige citrusvrucht SINAASAPPELen een fantastische VINO BLANCO.

De witte wijn is afkomstig van witte wijn van Bodegas Valsangiacomo en het sap van handgeplukte sinaasappels uit Valencia komen samen in de kant-en-klare pre-mix: Aigua de València, een flashy orange cocktail with a velvet touch!

Perfect serve

Aigua de València is het lekkerst als hij koud geserveerd wordt. IJsblokjes zijn niet nodig!

Serveer in een campagneflute of wijnglas en garneer met sinaasappelzest.

Cocktail voor gevorderden: Vul een tumbler met ijs, 40ml gin of vodka en top af met Aigua de València. SALUDOS!

Bevestig je leeftijd

Op deze website wordt alcoholhoudende dranken verkocht, bevestig je leeftijd om door te gaan

Ik ben 18 jaar of ouder

DOOR OP DE KNOP TE DRUKKEN, GA JE AKKOORD MET HET COOKIE- EN PRIVACYBELEID VAN DEZE WEBSITE. DEZE WEBSITE MAAKT GEBRUIK VAN COOKIES