La Madre Terra

LA MADRE TERRA betekend letterlijk “Moeder Aarde” en is sinds 1987 het handelsmerk van een reeks mooie en pure producten. Geproduceerd door mensen met een lichamelijke of psychische beperking onder begeleiding van gespecialiseerd personeel.

LA MADRE TERRA produceert enkel met verse, organische biologische groente en fruit. Enkele producten die wij importeren zijn: plantaardige crèmes, olijven-kappertjes en kruiden, extra vergine olijfolie en appelazijn, honing, suikervrije jam, tapenades en sauzen. Daarnaast heeft LA MADRE TERRA een al bronzo vervaardigde pastalijn.

De filosofie van LA MADRE TERRA zorgt voor top kwaliteitsproducten – hierbij zijn de volgende principes leidend:

  • LA MADRE TERRA werkt met organische grondstoffen die in het seizoen zijn geoogst. De groente en het fruit word wanneer ze perfect rijp zijn, na zorgvuldige selectie geoogst.
  • Er wordt gewerkt met handmatige processen, hierdoor kan een betere kwaliteitscontrole van de gebruikte ingrediënten plaatsvinden.
  • Low-impact verwerking, zodat er niets van het originele product verloren gaat.
  • LA MADRE TERRA gebruikt stoomapparatuur om zo met korte mogelijke kooktijden producten te verwerken. Zo wordt de originele smaak, aroma, kleur en eigenschappen van de groente en fruit behouden.
  • Er worden totaal geen chemicaliën gebruikt, zelfs wanneer de regelgeving het gebruik ervan toelaat, zoals antioxidanten, verdikkingsmiddelen, enz
  • Ook worden er geen conserveermiddelen gebruikt. Gebottelde producten worden bewaard door pasteurisatie bij bijna 100 °C met een minimum houdbaarheid van 3 jaar.

Bevestig je leeftijd

Op deze website wordt alcoholhoudende dranken verkocht, bevestig je leeftijd om door te gaan

Ik ben 18 jaar of ouder

DOOR OP DE KNOP TE DRUKKEN, GA JE AKKOORD MET HET COOKIE- EN PRIVACYBELEID VAN DEZE WEBSITE. DEZE WEBSITE MAAKT GEBRUIK VAN COOKIES