Hugo l’originale

Hugo-original-bottleDrie jaar geleden kende haast nog niemand Hugo. Inmiddels hebben velen van u al kennis gemaakt met Hugo l’originale by ZADI drinks.  Hugo is een heerlijke cocktail gemaakt van een Italiaanse mousserende wijn, 100% natuurlijke vlierbloesemsiroop, muntblaadjes, bruiswater en geconcentreerd citroensap.

Hugo l’originale by ZADI drinks is toegankelijk, fris, fruitig maar toch niet te zoet! De cocktail wordt afgemaakt door hem in een mooi wijnglas of flûte te serveren met enkele ijsblokjes en munt.

Dirk Vanhorenbeeck, vinoloog van het jaar 2013 en 2014, kiest voor Hugo l’originale by ZADI drinks: “de Hugo van ZADI is de originele en wat mij betreft de lekkerste. De wijnmakers hebben gekozen voor hoogwaardige ingrediënten zoals spumante, dat verschil proef je!”

Sinds de introductie van Hugo l’originale by ZADI drinks zijn er er door verschillende merken Hugo-cocktails als pre-mix uitgebracht. Hugo is populair en een ware trend te noemen!

Wat onderscheidt de Hugo van ZADI drinks van andere merken? Hugo l’originale geproduceerd en gebotteld in Bolzano, is de allereerste en de enige échte Hugo in Nederland.

Hugo l’originale wordt gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten. In de cocktail treft u geen e-nummers in de vorm van conserveringsmiddelen en kunstmatige smaak- en kleurstoffen aan.  Zo wordt de cocktail Hugo l’originale by ZADI drinks in tegenstelling tot veel andere Hugo pre- mixen gemaakt op basis van spumante. Spumante heeft een verfijndere bubbel dan frizzante en is het parade paardje onder de mousserende wijnen. De champagnekurk met muselet op de fles benadrukt de topkwaliteit van Hugo l’originale.

Hugo l’originale by ZADI drinks is verkrijgbaar in 0.75ltr flessen en 0.2ltr flessen.

Inhoud: 20 cl. & 75 cl.
Alcoholpercentage: 5,9%

Bevestig je leeftijd

Op deze website wordt alcoholhoudende dranken verkocht, bevestig je leeftijd om door te gaan

Ik ben 18 jaar of ouder

DOOR OP DE KNOP TE DRUKKEN, GA JE AKKOORD MET HET COOKIE- EN PRIVACYBELEID VAN DEZE WEBSITE. DEZE WEBSITE MAAKT GEBRUIK VAN COOKIES