Biologische Amaretto gemaakt met échte bittere amandelen - Branding Trends

Biologische Amaretto gemaakt met échte bittere amandelen

Amaretto biologico van Gutsbrennerei Alfons Walcher dankt zijn intense smaak aan bourbonvanille uit Madagaskar, cacaobonen uit Peru en échte amandelolie, in plaats van ‘de smaak van amandelen’ die je op veel ingrediënten labels ziet staan.

Met deze bio amaretto brengt Walcher ‘echte’ Italiaanse smaak naar Nederland. Walcher gebruikt voor deze met een BOOM award (Best Of Organic Market) bekroonde likeur, de beste ingrediënten en doet dit met veel respect voor de natuur. Niet alleen vanwege het duurzame aspect, maar vooral omdat dit veel lekkerder smaakt!

Amaretto is een zoetige likeur met amandel uit Italië. Amaretto van Walcher wordt gemaakt met echte bittere amandelen, hieraan dankt hij ook zijn naam. Amaretto is namelijk afgeleid van het Italiaanse woord ‘amaro’, dat ‘bitter’ betekent. De bitterheid overheerst niet maar hij is lekker zoet en zelfs aangenaam stroperig.

Walcher’s bioglogsiche amaretto bevat 28% alcohol en is verpakt in een fleurige fles. Een plaatje om te zien en leuk om cadeau te geven!

Puur of on the rocks komt de smaak van deze heerlijke likeur het beste tot zijn recht. Maar uiteraard kan de amaretto ook prima worden geserveerd bij de koffie of als coffee cocktail beter bekend als: The Italian coffee.

Deze amaretto biologico is perfect voor het maken van een amaretto sour. Een heerlijke recept van een amaretto Sour is te vinden in het cocktailboek: Cocktails met Tess van Tess Posthumus, de beste vrouwelijke bartender ter wereld.

Amaretto wordt ook vaak gebruikt in Italiaanse desserts als tiramisu of in combinatie met ijs en chocolade. Kortom een echte bitter zoete smaakmaker!