Aigua València verkrijgbaar via de Monnik dranken - Branding Trends

Aigua València verkrijgbaar via de Monnik dranken

Branding Trends gaat Aigua de València, samen met de Monnik dranken op de kaart zetten. Wij slaan de handen ineen om heel Nederland kennis te laten maken met Aigua de València!

De Monnik dranken is een van de meeste toonaangevende nationaal opererende drankengroothandels van Nederland. Een fantastisch mooi familiebedrijf, dat gespecialiseerd is brand building, import en wholesale.

De snel groeiende vraag in heel Nederland naar het trendy, verfrissende Spaanse zomerdrankje Aigua de València, vroeg om ondersteuning op het gebied van de logistiek en distibutie. De Monnik dranken is op dit gebied specialist en kan daarnaast de nodige ondersteuning op het gebied van activatie en marketing verzorgen.

Precies goed getimed met dit warme en tropische weekend voor de boeg, hebben wij een introductieaanbieding voor de slijters gepland (week 35).

Heeft u een slijterij en wilt u graag eerst proeven, neem dan direct contact met ons op en wij voorzien u graag van een sample. Kelly@brandingtrends.nl of +31-6 28158514