Walcher Dalgona koffie met Bombardino - Branding Trends

Walcher Dalgona koffie met Bombardino

Ester van Hutspot en Hotspot inspireerde ons met de ‘ Tartuffetto’ Dalgona koffiecocktail. Ik had nog nooit van Dalgona koffie gehoord, maar blijkbaar is dit al weken een hit op TikTok. Afgelopen weekend hebben wij het recept van Ester voor een Walcher Tartuffetto Dalgona geprobeerd en wij waren direct razend enthousiast. Toen vroegen wij ons natuurlijk af, hoe smaakt een Dalgona koffie met de Bombardino van distilleria Walcher?

WOW, de BOM…. een match made in heaven voor de koffielovers! Dalgona koffie maak je normaliter met ijskoude melk en opgeklopte koffie. Zoals je op de foto ziet hebben wij hieraan een klein laagje Bombardino van Walcher toegevoegd. De bombardino eierlikeur van distilleria Walcher vormt de basis, de volgende laag is crushed- ijs met ijskoude melk en on-top de opgeklopte koffie. Erg leuk als after-dinner cocktail!

Kijk voor het recept en de bereiding van de Tartuffetto Dalgona op link naar de website:  Hutspot en Hotspot ben jij juist benieuwd naar de Bombardino variant? Vervang dan de Tartuffetto door Bombardino in het recept!