Recept: Noisetto Sour cocktail - Branding Trends

Recept: Noisetto Sour cocktail

Puur of on the rocks komt de smaak van de Noisetto- hazelnoot- rum likeur het beste tot zijn recht. Maar uiteraard kan de Noisetto ook worden geserveerd bij de koffie of als coffee cocktail, beter bekend als: The Italian coffee. De hazelnootlikeur Noisetto wordt ook vaak gebruikt in Italiaanse desserts als tiramisu of in combinatie met vanille-ijs en chocolade.

De  Noisetto is ook het perfecte ingrediënt voor het maken van de Noisetto Sour cocktail. Een heerlijke recept gebaseerd op de Amaretto Sour.

Ingrediënten:

– 5cl Noisetto – hazelnoot – rum likeur van distilleria Walcher

– 3cl sinaasappelsap

– 1cl citroensap

Giet de ingrediënten in een shaker-tin. Schud de shaker-tin stevig met enkele ijsblokjes. Serveer in een mooi cocktailglas. Garneer met een schijfje sinaasappel of krul van een sinaasappelschil. Salute!