Savini Tartufi de ultieme truffel experience - Branding Trends

Savini Tartufi de ultieme truffel experience

Savini Tartufi, is een Toscaans familiebedrijf dat al vier generaties bestaat uit truffel “hunters”. De Savini-familie is het bedrijf gestart vanwege de enorme passie voor de “diamond from the woods” alias het zwarte goud. Savini Tartufi staat voor passie, historie, versheid, respect voor de natuur en 100% Italiaans! Wij jij op zoek naar de grootste truffel ter wereld, samen met Luciano Savini?

Vele top chefs gingen jou voor! Tijdens de ultieme truffelbeleving word je door Luciano Savini samen met zijn speurhond meegenomen naar de bossen die tot de Savini familie toebehoren.

Savini organiseert een drietal verschillende truffel experiences! Bij de meest uitgebreide tour krijg je een korte introductie in het pittoreske familie museum waar een replica van de grootste truffel ter wereld is te zien.  Deze werd in 2007 gevonden door Luciano Savini en zijn hond Rocco. Een truffel van 1.498 kilo bracht meer dan $330.000 dollar op voor een goed doel en belandde hiermee in het Guiness book of record.

Vervolgens word je meegenomen naar de bossen om met eigen ogen te zien waar en hoe de truffel ontstaat en groeit. Na ongeveer anderhalf uur ben je terug in de het hart van het bedrijf, la cucina. Tijdens een truffel-kookworkshop ga je samen met de familie, de Savini Tartufi producten verwerken tot de meest delicate gerechten, e mangiare. Buon appetito!

Sneak peek

Prijzen variëren van €70 tot €150 afhankelijk van het seizoen en de gekozen experience. Mail kelly@brandingtrends.nl of bel ons op 0493-693238 voor meer informatie of boekingen!