Tiramisu al Limone - Branding Trends

Tiramisu al Limone

De bio limoncello van desteilleria Walcher is een unieke limoncello van sap en concentraat van Siciliaanse citroenen, aangenaam fris en licht zoet.

Heerlijke om puur als digestief te drinken.

Perfecte serveertemperatuur is 4 graden.

Maar uiteraard ook heerlijk te gebruiken in allerlei gerechten!

Tiramisu al limone voor 4 personen

Ingrediënten:

+ 150 gram Savoiardi (grote lange vingers)

+ 100 ml Bio Limoncello

+ 25 ml citroensap

+ 175 ml room

+ 40 gram witte basterd suiker

+ 150 gram mascarpone

Bereiding:

  1. Meng de limoncello met het citroensap.
  2. Klop met een mixer de mascarpone met de 40 gram suiker en een kwart van de limoncello/ citroensap.
  3. Klop in een andere kom de room. Als de room luchtig is spatel je deze voorzichtig door het mascarpone mengsel.
  4. Verdeel de savoiardi over de bodem en besprenkel deze met de limocello/ citroensap.
  5. Bestrijk de savoiardi met het mascarpone mengel en herhaal deze stap.
  6. Garneer met schijfjes citroen. Laat de smaken enkele uren intrekken.

Buon appetito!