Walcher staat voor authenticiteit, duurzaam en produceert op traditionele wijze de meest pure smaken! - Branding Trends

Walcher staat voor authenticiteit, duurzaam en produceert op traditionele wijze de meest pure smaken!

Een tijdje geleden trok een uitzending van Nieuwsuur over Franse wijn met pesticiden mijn aandacht. (Uitzending gemist: https://nos.nl/uitzending/43683-nieuwsuur.html kijk vanaf minuut 22.30)

Kort samengevat ging dit het gebruik van pesticiden, bij de teelt de klassieke Franse wijnen. Dit is not done! De milieubewuste, moderne en duurzaam georiënteerde consument accepteert dit niet langer en zoekt alternatieven.

De jeugd verruilt de eeuwenoude klassiek merken maar al te graag voor jongere producenten, die smaak en biologische verantwoord productiewijze hoog in het vaandel hebben. 

In de horeca is ook sprake van een toenemende vraag naar duurzame en biologische producten. Dit zien wij met name terug aan de food kant, maar Walcher heeft het antwoord hierop in de spirits gezocht en brengt een volledige lijn pure ( biologische) likeuren naar Nederland. 

Distilleria Walcher is een familie destilleerderij in Appiano, Noord- Italië. Walcher distilleert volgens traditionele methoden verrassende smaken en dranken. Walcher kiest voor topkwaliteit ingrediënten en werkt het liefst met pure producten: kwaliteit die u proeft tot op de laatste druppel!

Maak kennis met de Biologishe: Amaretto- Bitter 25- Gin biostilla- Gin la Vita è Bella- Grappa- Limoncello – Rondo Aperitivo Italiano- Sambucca- Veneziano Spritz- Vermouth- Biostilla Vodka van distilleria Walcher

Kijkt u mee in naar de authentieke story van Theodor Walcher?