Walcher’ s winter warmers - Branding Trends

Walcher’ s winter warmers

Ben jij op zoek naar de perfecte winterwarmer voor op het horecaterras? Deze winterwarmers zijn gemakkelijk bereiden en snel te serveren. Walcher distillery heeft voor ieder wat wils, dranken voor in of naast de koffie, wintercocktails en vernieuwende punches.

Walcher selecteert uitsluitend topkwaliteit ingrediënten, distilleert alles in eigen huis en verpakt de likeuren in een mooi jasje. Bovendien verwerkt Walcher alle ingrediënten op een duurzame wijze, bijna alle likeuren zijn biologisch en niet geheel onbelangrijk ook nog eens erg lekker!

Koffie staat met stip op nummer 1 als meest gedronken drank op het terras. Traditionele dranken als de Irish coffee en glühwine kennen we nu onderhand wel! Het is toch veel leuker om de gasten te verrassen met iets vernieuwends.

Ken jij de Bombardino al? Bombardino is een romige eierlikeur bekend uit de wintersportgebieden rondom Zuid -Tirol. De Italiaanse versie van het Hollandse advocaatje, maar dan lekkerder! Serveer warm of koud naast de koffie met een toef slagroom. Variatietip: Probeer dit ook eens met de Tartuffetto, wij noemen hem ook wel een vloeibaar bonbonnetje met een vleugje rum. Hij is net als de Bombardino gemaakt van Caribische rum, bijzonder zacht van smaak met echte cacao!

Of kies je voor toch een sterke espresso met échte bio Amaretto. Jawel, échte amaretto, gemaakt met bittere amandelolie en niet met de smaak van amandel of abrikozenpitten. Serveer een espresso doppio met in een mooi transparant glas, met een scheutje amaretto. Maak af met een toef slagroom. Ét voila, verwen uw gasten met een real Italian coffee.

Voor wie toe is aan écht iets vernieuwends, kiest dan voor de bio Glüx-winter punch of de bio Hot Spritz punch. Bij het nemen van een slok, krijg je direct een warm gevoel van binnen!

GLÜX BIO punch. Distilleria Walcher introduceert ‘s werelds eerste biologische distillaat voor een gin based punch. Enjoy cold winterdays and share warm moments with GLÜX.

Meester-distillateur Mattias Walcher heeft zichzelf wederom overtroffen! Onlangs ontwikkelde hij een nieuw distillaat op basis van Zuid- Tiroolse gin: GLÜX genaamd. In de wintersportgebieden maar ook Duitsland en Denemarken is de GLÜX punch niet aan te slepen.

Goed nieuws voor de ginlovers! Glüx wordt gemaakt op basis van een Zuid-Tirools gin-distillaat, Zuid-Tiroolse appelsap, grapefruit, bloedsinaasappel, gember, kruidnagel en kaneel zorgen voor een nieuwe verleidelijke smaakbelevenis op koude dagen. 100% natuurlijk! Enkel wat warm water toevoegen en serveren met een schijfje sinaasappel!

And last but not least brand new in Nederland: Hot SPRITZ punch vergeet de Glühwine: dit is het nieuwe winterdrankje! Warme spritz is het nieuwste drankje van Distilleria Wacher. De winterversie is net even wat anders dan de zomerse Spritz variant. In plaats van deze te serveren met ijsklontjes meng je de Hot SPRITZ met warm water (70 graden). Serveer  in een Moscowmule mok en garneer met een schijfje sinaasappel of kaneelstokje.

De keuze in Walcher’s winterwarmers is reuze, check ook onze website: Branding Trends het volledige assortiment. Welke winter warmer van Walcher wil jij op de kaart zien of zetten? Wij werken al enkele jaren samen met Bidfood, zij hebben al enkele producten van distilleria Walcher in het assortiment. Heb jij een andere horecaleverancier, geen probleem stuur dan een mailtje naar: kelly@brandingtrends.nl wij helpen je graag verder!