Zin in vakantie? - Branding Trends

Zin in vakantie?

Hotel Bahía del Duque in Santa Cruz- gelegen aan de Costa Adeje op Tenerife is zeker de moeite waard!

Vandaag zijn Lucas, David Martinez Bermudez en Boy Blonk  wederom met tropische temperaturen op pad geweest. Zo bezochten zij o.a. het fantastische en luxueuze hotel Bahía del Duque, één waar paradijs op aarde! Hier werden zij vorstelijk als ware ‘dukes’ onthaald! Ik ben natuurlijk verknocht aan Italië maar bij het zien van de foto’s en op basis van de verhalen van de mannen overweeg ik serieus om toch een keer vreemd te gaan en mijn geliefde Italië te verruilen voor Spanje.

Als gast van dit hotel kom je niets te kort spa, wellness, verschillende restaurants, direct gelegen aan het strand, in combinatie met een heerlijk glas Hugo de ideale bestemming!

Nog voor het hoogseizoen op Tenerife losbarst wordt er een nieuw stuk strand met een kiosk bij het hotel geopend waar een heerlijke verfrissende cocktail verkocht gaat worden. Je raadt het al….. Hugo l’originale by ZADI drinks! Meer informatie over Bahía del Duque is te vinden op de website van de TUI Group of op https://thetaishotels.com/bahia-del-duque.

#discover#enjoy#sleep#dream#wine#dine#disconnect#reconnect #explore#play#escape#remember#imagine#celabrate