Do it yourself Bombardino - Branding Trends

Do it yourself Bombardino

Bombardino, leuk voor bij de paasbrunch!

Ingrediënten
145 ml Bombardino Walcher + toef slagroom en cacaopoeder ter garnering.

Verhit de bombardino in en pan. Schenk de bombardino in een tumblerglas en top af met een toef slagroom. Garneer met cacaopoeder en eventueel een kaneelstokje.

Bombardino dé Italiaanse versie van het Hollandse advocaatje.

Bombardino van het merk Walcher is gemaakt van verse melk uit Zuid- Tirol, Caribische Rum en verse eierdooiers. Walcher selecteert hiervoor de allerbeste ingrediënten. Alleen het beste van het beste komt door de strenge keuring om unieke smaken te kunnen creëren, een instelling die zeer kenmerkend is voor de oooh zo geliefde Italiaanse keuken. Bijzonder aan Walcher is dat er nooit wordt bezuinigd op ingrediënten!

Bombardino is razend populair in Zuid- Tirol en het lijkt een beetje op andere romige eierlikeur zoals advocaat of het Amerikaanse eggnog. Het verschil is dat bombardino vloeibaarder (en dus schenkbaarder) is en doordat hij is gemaakt met Caribische rum is de smaak zachter en warmer.

Het resultaat? Heerlijk zachte, verwarmende Bombardino die je ook nog eens heel goed in gerechten kunt verwerken. Bombardino kan koud worden geserveerd maar het is nog lekkerder om deze warm te serveren met een toef slagroom en cacaopoeder. In combinatie met limonata, een verfrissende Italiaanse citroenlimonade creëer je in combinatie met bombardino een zomerse cocktail. Lekker om tiramisu mee te bereiden of te gebruiken als smaakmaker bij een dessert met vanille-ijs.

Inhoud: 20cl. en 70cl.
Alcoholpercentage: 17% vol.