Winterse opwarmertjes - Branding Trends

Winterse opwarmertjes

Haal deze winter eens een andere opwarmer dan de traditionele chocolademelk en glühwein in huis. Destilleerderij Walcher uit Zuid-Tirol selecteerde de allerbeste ingrediënten voor hun winterlikeuren Bombardino, Noisetto en Tartuffetto. Het resultaat? Heerlijk zachte, verwarmende dranken die je ook nog eens heel goed in gerechten kunt verwerken.

Warm feelings

Bijzonder aan het Italiaanse drankmerk Walcher is dat ze er nooit bezuinigen op ingrediënten. Alleen het beste van het beste komt door de strenge keuring om unieke smaken te kunnen creëren, een instelling die zeer kenmerkend is voor de zo geliefde Italiaanse keuken. Door het gebruik van hoogwaardige ingrediënten hebben alle dranken een verfijnde, zachte smaak. Naast hun biologische amaretto, limoncello, gins en wodka heeft Walcher nu ook drie winterse likeuren:

Bombardino (verkoop advies consumenten € 21,95 euro) is razend populair in Zuid-Tirol (met name na het skiën) en lijkt een beetje op andere romige eierlikeuren zoals advocaat of het Amerikaanse eggnog. Het verschil is dat deze Bombardino vloeibaarder (en dus drinkbaarder) is en dat hij met Caribische rum is gemaakt, waardoor de smaak zachter en warmer is.

Tartuffetto (verkoop advies consumenten €22,95 euro) is een verleidelijke chocoladelikeur met pure cacao en verwarmende rum uit de Caraïben. Je kunt hem puur drinken (warm of koud) maar ook verwerken in gerechten of als dessertsaus gebruiken bij slagroomsoesjes of churros.

Noisetto (verkoop advies consumenten €22,95 euro) lijkt een beetje op amaretto, maar is gemaakt met hazelnoten uit Piemonte in plaats van amandelen. Heerlijk puur, door de koffie of in tiramisu.

Stuk voor stuk likeuren die je geproefd móét hebben deze winter. Cin cin!

Lees hier het hele artikel: Winterse opwarmertjes