Zomerse cocktail met een pittige bite - Branding Trends

Zomerse cocktail met een pittige bite

Mooi artikel geschreven door Styling-ID.nl:

Bij de gedachte alleen al aan dit drankje, raken mijn smaakpapillen opgewonden. Ik heb deze verrukkelijke cocktail al mogen proeven tijdens het persevent van Talk About.

Ik vond de pittige bubbels zo fantastisch, dat ik Dodo graag wil introduceren bij de cocktail liefhebbers. Dit drankje kan met de zomerse dagen nog wel eens een grote hit scoren.

Styling ID smakelijke tip: Zomerse cocktail met een pittige bite dodo van ZADI

Nieuwe smaakbeleving

Ik ben een echte wijn liefhebber, zoete drankjes neem ik niet snel. Dat is denk ik dan ook de reden, waarom ik zo enthousiast was van het glaasje dat ik aangeboden kreeg. De combinatie van de verschillende ingrediënten, die anno nu in de keuken ook niet meer weg te denken zijn, zorgen voor een ware smaakexplosie. Denk aan: de frisse smaak van mandarijn, het vurige van peper en de scherpe twist van gember. Deze laag alcoholisch (5,9%) mousserende wijncocktail bevat geen e-nummers of smaakversterkers en is gemaakt op basis van spumante en bruiswater.

Styling ID smakelijke tip: Zomerse cocktail met een pittige bite glazen DODO

Let’s do the Dodo

De gedachte achter de pre-mix is dat de smaak en kwaliteit van de cocktail zowel thuis als in de horeca altijd constant zijn. Het vlijmscherpe drankje behoort straks tot één van je favorieten als het op je aperitief keuze aankomt. Wist je dat een aperitief wordt gedronken om je spijsvertering op gang te brengen? Met de combinatie van rode peper en gember wordt dit natuurlijk alleen nog meer gestimuleerd. CIN CIN!
Styling ID smakelijke tip: Zomerse cocktail met een pittige bite fles dodo

Zomerdrankje van het Jaar?

ZADI drinks komt, na de zeer succesvolle Hugo l’originale, met deze nieuwe limited edition pre-mix. Wat mij betreft een echte aanrader. Wil je hem zelf uitproberen? Je kunt Dodo hier kopen.